ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

Στον στόλο της Εταιρείας περιλαμβάνονται και τα "μικρά μας", τα οποία είναι ιδανικά για μετακινήσεις μέσα στην πόλη λόγω μεγέθους αλλά και άνετα για ταξίδι καθώς έχουν όλα turbo-diesel κινητήρα, συνδυάζοντας έτσι την ιπποδύναμη και την οικονομία στο καύσιμο σε ότι αφορά μεγάλες αποστάσεις.

 

 
Σας καλωσορίζουμε στη POLIRENTAL.

εταιρεία του ομίλου PoliGroup.

 

Η PR, είναι μια νέα Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης αυτ/του και μοτοσυκλετών. Διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδικευμένη γνώση στον τομέα των ομαδικών και προσωπικών ή VIP μετακινήσεων.

 

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας αλλά και των επιχειρηματιών που επισκέπτονται την πόλη της Θεσσαλονίκης, διαθέτουμε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο στόλο οχημάτων και μία τεράστια γκάμα παροχών υπηρεσιών.

 

Η PR μέσα στα πλαίσια των παροχών της, διαθέτει μία καινοτόμα υπηρεσία, η οποία συνίσταται στην φύλαξη αποσκευών, χορηγώντας στους πελάτες μας ειδικό αποθηκευτικό χώρο με όλα τα απαιτούμενα συστήματα ασφαλείας. Επίσης, στις παροχές της Εταιρείας μας περιλαμβάνεται εξυπηρέτηση από προσωπικό το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

 

Η ομάδα της PR είναι έτοιμη και πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε.  

 

 Με εκτίμηση,

 

 

 

Η ομάδα τη PoliRental

 
 

 

copyright © 2017 - Polirental

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

Απαγορεύεται η χρήση μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.